Over Data2save

Data2save biedt een niveau van deskundigheid en ervaring aan, om ervoor te zorgen dat uw gegevens veilig en toegankelijk zijn. We zijn toegewijd aan het ontwikkelen en leveren van innovatieve oplossingen die het mogelijk maken  voor organisaties om de gereedschappen te gebruiken die ze nodig hebben om succesvol te zijn, nu en in de toekomst. Waar u maar heen wilt met uw bedrijf, Data2save levert de gereedschappen en hulpmiddelen om te helpen u uw potentieel te bereiken.

Data2save's hoofdkantoor is gevestigd in Houston, Texas met vestigingen in Nederland, Ierland, het Verenigd Koninkrijk en Zuid-Afrika. Resellers en distributeurs hebben we voor onze software in de Verenigde Staten, Europa, Zuid-Afrika, Zuid-Amerika en Azië.

Data2save is een softwarebedrijf gewijd aan het leveren van oplossingen met de nieuwste technologieën. Al onze technologie professionals hebben ervaring met de ontwikkeling van de ondernemingstoepassing en uitvoering. Ze zijn opgeleid om de complexiteit van het beheer van bedrijfsoplossingen te begrijpen en waarderen de gegevens en zullen een  uitstekende steun geven aan onze klanten. De markten waar wij actief in zijn is onder andere: Olie & Gas, snoepgoed, fabricage, chemische, farmaceutische/Life Sciences, Pulp en papier, Engineering, High Tech, energiediensten, regering aannemers, overheid, gezondheidszorg, voedselverwerking, Retail.

Data2save bied tools en diensten aan voor de presentatie van uw bedrijf, via een website, een professionele grafisch ontwerp, of het helpen maken en het bevorderen van uw bedrijf identiteit.  Wij kunnen u ook helpen om beter productief te worden met behulp van Office 365, Dynamics 365 of onze eigen ontwikkelde Agility 365.

Data2save Software en Web-services worden uitgevoerd in 29 datacenters over de hele wereld


Data2save Bedrijven en Afdelingen over de wereld

Data2save HQ - USA  - website

Data2save UK & Ireland - website

Data2save The Netherlands - website

Data2save Europe - website

Data2save South Africa - website

Studio D2S - website

Data2save Op Social Media